INGATLAN FOTÓZÁS
Képek, amelyek megszólítanak!

Ingatlan fotózás

Képek, amelyek megszólítanak 

Egyedi szolgáltatás egyedi lehetőségekkel 

Egy profi módon elkészített fotósorozat ma már elengedhetetlen kelléke a sikeres ingatlaneladásnak. De mitől lesz egy kép profi? A technikai felszereltségen és szaktudáson túl van még egy fontos tényező: a fotós látásmódja, hozzáállása. És ez az, ahol mi egyedit ajánlunk. 

Nagy Anita fotós

A fotózáshoz a vevő nézőpontját vesszük alapul, és abból kiindulva mutatjuk be az Ön lakását, házát, ingatlanát. Úgy, mintha a vevő valóban most lépne be a lakásba, mint egy vendég, aki körbejár, néz, megfigyel, és kialakít egy véleményt. A kérdés mindig az, hogy a látottak mennyire állnak közel az ő elképzeléséhez. Mennyire „fogta meg” a lakás? Tetszik vagy nem tetszik? Felhívja Önt vagy nem? Kér-e „első randit”? Szeretné-e saját szemével is megtekinteni az eladó ingatlant? Ha a válasz igen, akkor mi elértük a célunkat. A többi már Önön múlik. 

Az a cél, hogy képek segítségével felkeltsük a potenciális vevő érdeklődését, és meghívjuk egy személyes találkozásra. A jó kép olyan, mint egy sokat sejtető üzenet. Az ember meglátja, és azt mondja: Ez tetszik, ebből kérek még, odamegyek, és megnézem magam is! 

Akár párkeresésről van szó, akár ingatlankeresésről, az emberek érzelmi alapon döntenek, és azt fogják választani, aki, ami érzelmileg közel kerül hozzájuk, akit, amit ismerősnek, érdekesnek és további kapcsolatra érdemesnek találnak. Ezért állítjuk, hogy bármilyen ingatlan eladás alapja a profi fotó. 

Mi nem „eladni” akarjuk a lakását a képeinkkel. Sokkal inkább bemutatni, ahogyan a portréfotós is megjeleníti a képein az emberi arcot. A mi képeink abban segítenek Önnek, hogy segítségükkel képes legyen megszólítani az érdeklődőket, és megtalálja azt a Vevőt, aki éppen az Ön lakásáról álmodik. 

Amikor belépünk egy lakásba, egyből megérezzük a hely hangulatát, számtalan új benyomást szerzünk, és máris megkezdődik a véleményformálás. Vevőként arra vagyunk kíváncsiak, vajon Ő az, akit keresünk?

Mikor ajánljuk az Ingatlan fotózás szolgáltatásunkat?

  • Ha minél teljesebb képet kíván nyújtani az ingatlanról potenciális vevőinek 
  • Ha Ön nemcsak egy lakást, hanem egy otthont szeretne eladni 
  • Ha szereti a modern technika nyújtotta lehetőségeket 
  • Ha számít Önnek az idő 
  • Ha Önnek is fontosak az első benyomások 

Várjuk hívását!

www.ingatlantfotozok.hu

BLOG

The Home Office – ahol otthon lehetsz

Szívbéli vágyam valósul meg a közösségi iroda létrehozásával. Olyan helyet álmodtam meg, ahol az ember van a középpontban, ahol úgy dolgozhat, mintha otthon lenne, és ahol esténként olyan jóakaratú emberek gyűlnek össze, akik szeretik magukat…   >>

Ingatlanban otthon

Ingatlanos. Általában ezt mondják ránk hétköznapi szóhasználattal. Jobb esetben nincs mögötte negatív megítélés, rosszabb esetben az ingatlanost olyannak gondolják, akivel jobb óvatosnak lenni, mert vagy mindenáron ő akarja eladni az ingatlanunkat, vagy azt akarja, hogy…   >>

KAPCSOLAT

STP INVEST Kft.
1088 Budapest, Bródy Sándor u. 27.

+36 30 9505 375
iroda@ingatlanban-otthon.hu