INGATLAN ÜZEMELTETÉS
Bízza ránk a megoldást!

Egy lakás, ház bérbeadása sokak számára jelent bevételi forrást, amellyel kiegészíthetik havi jövedelmüket. Ráadásul a mai piaci körülmények még azt is lehetővé teszik, hogy a banki betét helyett ezt a befektetési formát használják.

Azt mindenki pontosan tudja, hogy mi a fontos egy bérbe adott ingatlannal kapcsolatban.
Mindenki álmodik egy jó bérlőről, aki megbízható, pontosan fizet, szimpatikus, vigyáz az értékünkre, és könnyű vele együttműködni. Azt azonban kevesen tudják, hogyan érhető el mindez.  Az ÁLOMBÉRLŐ megtalálása, illetve a befektetésünk folyamatos felügyelete sok időnket és energiánkat emésztheti fel, és sokszor a távolság, az időhiány, a tapasztalatlanság vagy hozzá nem értés inkább teszi rémálommá az ügyletet, mint ad biztonságos hozamot.

Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető leginkább minimalizáljuk az Ön kockázatát, és biztosítsuk ingatlan befektetésének megtérülését.

Mit kínálunk?

  • Megtaláljuk Önnek az ideális fizetőképes bérlőt, aki nemcsak pontosan fizet, de maximálisan vigyáz is a bérleményre.
  • Segítünk egy megfelelően előkészített bérleti szerződést kötni vele, amelyet közjegyzővel is hitelesíttetünk.
  • Birtokba adjuk az ingatlant, leltár szerinti bútorokkal, illetve rögzítjük a közüzemi órák állását is.
  • Folyamatosan kapcsolatot tartunk a Bérlővel.
  • Havonta beszedjük a bérleti díjat, a rezsi költségeket, és azokat továbbítjuk Önnek a megállapodásunk szerint.
  • Havi / két havi rendszerességgel ellenőrizzük az ingatlant, hogy megbizonyosodjunk a megfelelő használatról.
  • Kezeljük mind a Bérlővel, mind az ingatlannal kapcsolatban felmerülő problémákat, feladatokat.
  • Megbeszélésünk szerinti időközönként írásos jelentést küldünk Önnek.
  • GARANCIA: A bérlési idő alatt mi felelünk azért, hogy a bérleti szerződésben leírtaknak megfelelően a bérlő rendeltetés-szerűen használja a lakást. Szerződésszegés esetén mi indítjuk el a hivatalos eljárást, intézzük a kiköltözést.

Ha a bérbeadott ingatlantól távol él, vagy nincs ideje, tapasztalata foglalkozni a befektetésével, BÍZZA ránk, és segítünk!

Kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésének segítségével.

Kapcsolatfelvétel

Bízza a feladatot szakértőkre!

Steitz Péternek hívnak. Közel 25 évet töltöttem eddig az értékesítésben. Dolgoztam a turizmusban és pénzügyi területen, 12 éve pedig az ingatlanok világában tevékenykedem. Tagja voltam nagy hálózatoknak, vezettem irodákat, vállalkozásokat és csapatokat. Megtapasztaltam, hogy egy hálózat részeként sokszor nem az ügyfél elképzelése az elsődleges szempont, hanem a számok, amelyek alapján az ingatlan tanácsadó teljesítményét értékelik. A számokat pedig hozni kell, mégpedig a megadott határidőn belül, így sok esetben megköttetnek üzletek, amelyeknél az ügyfél érdekei sérülnek. Ezek nagyon hasznos tapasztalatok voltak számomra, mivel ennek köszönhetően találtam rá a saját utamra.

Rájöttem, hogy akkor érzem igazán jól magamat a bőrömben, ha a megbízó fejével gondolkozhatok, ha a helyébe képzelhetem magam, ha az ő érdekeit képviselhetem. Független tanácsadóként láthatom a hozzám fordulók álmait megvalósulni, amely óriási élmény számomra. Számtalan vidéki és külföldi ügyfélnek voltam, illetve vagyok a szeme és a füle: támogatom őket, hogy minél hatékonyabban tudjanak ingatlant vásárolni vagy eladni, bérelni vagy bérbe adni, megtalálni azt, amit keresnek.

Bár vannak az ingaltanügyleteknek rokon vonásai, valójában minden eset más és más, ahogyan az abban érintett emberek és igényeik is különbözőek. Célom, hogy minden ügyfelem egyéni, személyre szabott figyelemben részesüljön, és hogy az általa megfogalmazott célt a lehető legkönnyebben érje el támogatásommal. Mindezt teszem úgy, mintha egy családtagomnak vagy barátomnak segítenék. Ettől lesz a szolgáltatásom más, mint a piacon található ingatlanos tanácsadás többsége.

Önnek miben segíthetek?

BLOG

The Home Office – ahol otthon lehetsz

Szívbéli vágyam valósul meg a közösségi iroda létrehozásával. Olyan helyet álmodtam meg, ahol az ember van a középpontban, ahol úgy dolgozhat, mintha otthon lenne, és ahol esténként olyan jóakaratú emberek gyűlnek össze, akik szeretik magukat…   >>

Ingatlanban otthon

Ingatlanos. Általában ezt mondják ránk hétköznapi szóhasználattal. Jobb esetben nincs mögötte negatív megítélés, rosszabb esetben az ingatlanost olyannak gondolják, akivel jobb óvatosnak lenni, mert vagy mindenáron ő akarja eladni az ingatlanunkat, vagy azt akarja, hogy…   >>

KAPCSOLAT

STP INVEST Kft.
1088 Budapest, Bródy Sándor u. 27.

+36 30 9505 375
iroda@ingatlanban-otthon.hu