Ingatlanos. Általában ezt mondják ránk hétköznapi szóhasználattal. Jobb esetben nincs mögötte negatív megítélés, rosszabb esetben az ingatlanost olyannak gondolják, akivel jobb óvatosnak lenni, mert vagy mindenáron ő akarja eladni az ingatlanunkat, vagy azt akarja, hogy megvegyünk rajta keresztül valamit, ami az ő érdeke.

Én elsősorban nem ingatlanosnak tartom magam, hanem olyan embernek, aki a maga tudását és tapasztalatát mások boldogulása érdekében hasznosítja. Amolyan segítő minőségben élem az életem, mint annyi más ember a Földön, ahol mindenkinek megvan a maga speciális területe, feladata, amivel embertársai javára lehet. Van, aki hidakat tervez, van, aki találmányával tisztábbá teszi az óceánt, van, aki a gyermekeinket tanítja, vagy megszereli az autónkat. Mind fontos és felelősségteljes munkát végez, ideális esetben olyat, amit szeret csinálni, és amihez érzéke, vonzódása, tehetsége van.

Az én területem az ingatlanok világa, ebben érzem jól magam, itt vagyok otthon. Rájöttem, hogy akkor vagyok jól, ha segíthetek másokat, de azt is megtanultam, hogy csak olyan mértékben és tempóban, ahogyan az nekik megfelelő. Nagy önuralom és önfegyelem kell ahhoz, hogy ne rohanjunk le valakit a segíteni akarásunkkal, meg kell várnunk, hogy eljusson oda, ahol már bízik bennünk, és jön, kérdez, kér. Nekem az a dolgom, hogy bemutassam, ki Vagyok és mihez értek, mi az, amit én hozzá tudok tenni az ő boldogulásához, ő pedig eldönti, engem választ-e, él-e a felkínált lehetőséggel.

Az Ingatlanban Otthon honlapom sok évnyi szakmai és emberi fejlődésem, tapasztalatom eredménye, összegyűjti mindazon területeket, amikhez értek, és amelyekben lelkesedéssel, jó szívvel és felelősséggel tudok másoknak segíteni. Mindez számomra több, mint munka; minden ügyfelemmel egyénre szabottan dolgozom, úgy, mintha egy barátomnak segítenék – ettől lesz ez a szolgáltatás más, mint a legtöbb ingatlanosé. Hiszem, hogy munkám által nemcsak én, hanem rajtam keresztül sokan lesznek elégedettebbek, és élhetnek minőségibb életet.

Önnek miben segíthetek?