INGATLANÜGYI TANÁCSADÁS
Bízza ránk a megoldást!

Az ingatlanügyek életünk legnagyobb horderejű történései közé tartoznak, hiszen mind anyagilag, mind érzelmileg erősen érintenek minket. Akár ingatlan vásárlásról, akár eladásról van szó, döntéseinknek milliós nagyságrendű következményei lehetnek. Emellett az érzelmi oldal is rendkívül erős, hiszen eladás esetén legtöbbször korábbi otthonunktól válunk meg, vétel esetén pedig leendő otthonunkat keressük.

Ennek ellenére a legtöbben még ma is komolyabb piacismeret és szakértelem nélkül, egyedül vágnak bele a folyamatba, aminek sajnos sokszor nem a kívánt eredmény a vége. Ezt látva fogalmazódott meg bennem az igény, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtsak, amellyel hozzásegítem az embereket a sikeres végkifejlethez, akár ingatlan vételről, akár ingatlan eladásról van szó.

Így jött létre a független ingatlan tanácsadási szolgáltatásom.

Mit tartalmaz a független ingatlan tanácsadás?

Körülbelül 1-1,5 órás beszélgetést, amelyben tisztázzuk az Ön igényeit, lehetőségeit, átbeszéljük az Önt foglalkoztató kérdéseket, dilemmákat, terveket.

Sok esetben ez elegendő is, letisztázódnak a fő kérdések, illetve a szükséges lépések is körvonalazódnak. Természetesen azon ügyfeleim számára, akik további támogatást igényelnek, vagy akár a teljes ingatlanügylet lebonyolításában kérik a segítségemet, rendelkezésére állok az egész folyamat során.

A független ingatlan tanácsadási szolgáltatás Önnek szól, ha:

  • nincsen vagy csak kevés ingatlanpiaci tapasztalata van
  • olyan tanácsadót keres, aki az Ön érdekeit képviseli (nem tartozik egyik ingatlan közvetítő céghez sem)
  • megalapozottan szeretne dönteni
  • a lehetőségei feltérképezéséhez kér segítséget
  • szeretné megismerni és elkerülni a tipikus buktatókat
  • jól bevált módszert kíván kapni az ár-alkura
  • megnyugtató lenne egy szakértői háttértámogatás, amelyet bármikor igénybe vehet, amikor szüksége van rá
Kapcsolatfelvétel

Bízza a feladatot szakértőkre!

Steitz Péternek hívnak. Közel 25 évet töltöttem eddig az értékesítésben. Dolgoztam a turizmusban és pénzügyi területen, 12 éve pedig az ingatlanok világában tevékenykedem. Tagja voltam nagy hálózatoknak, vezettem irodákat, vállalkozásokat és csapatokat. Megtapasztaltam, hogy egy hálózat részeként sokszor nem az ügyfél elképzelése az elsődleges szempont, hanem a számok, amelyek alapján az ingatlan tanácsadó teljesítményét értékelik. A számokat pedig hozni kell, mégpedig a megadott határidőn belül, így sok esetben megköttetnek üzletek, amelyeknél az ügyfél érdekei sérülnek. Ezek nagyon hasznos tapasztalatok voltak számomra, mivel ennek köszönhetően találtam rá a saját utamra.

Rájöttem, hogy akkor érzem igazán jól magamat a bőrömben, ha a megbízó fejével gondolkozhatok, ha a helyébe képzelhetem magam, ha az ő érdekeit képviselhetem. Független tanácsadóként láthatom a hozzám fordulók álmait megvalósulni, amely óriási élmény számomra. Számtalan vidéki és külföldi ügyfélnek voltam, illetve vagyok a szeme és a füle: támogatom őket, hogy minél hatékonyabban tudjanak ingatlant vásárolni vagy eladni, bérelni vagy bérbe adni, megtalálni azt, amit keresnek.

Bár vannak az ingaltanügyleteknek rokon vonásai, valójában minden eset más és más, ahogyan az abban érintett emberek és igényeik is különbözőek. Célom, hogy minden ügyfelem egyéni, személyre szabott figyelemben részesüljön, és hogy az általa megfogalmazott célt a lehető legkönnyebben érje el támogatásommal. Mindezt teszem úgy, mintha egy családtagomnak vagy barátomnak segítenék. Ettől lesz a szolgáltatásom más, mint a piacon található ingatlanos tanácsadás többsége.

Önnek miben segíthetek?

BLOG

The Home Office – ahol otthon lehetsz

Szívbéli vágyam valósul meg a közösségi iroda létrehozásával. Olyan helyet álmodtam meg, ahol az ember van a középpontban, ahol úgy dolgozhat, mintha otthon lenne, és ahol esténként olyan jóakaratú emberek gyűlnek össze, akik szeretik magukat…   >>

Ingatlanban otthon

Ingatlanos. Általában ezt mondják ránk hétköznapi szóhasználattal. Jobb esetben nincs mögötte negatív megítélés, rosszabb esetben az ingatlanost olyannak gondolják, akivel jobb óvatosnak lenni, mert vagy mindenáron ő akarja eladni az ingatlanunkat, vagy azt akarja, hogy…   >>

KAPCSOLAT

STP INVEST Kft.
1088 Budapest, Bródy Sándor u. 27.

+36 30 9505 375
iroda@ingatlanban-otthon.hu