MAGAMADOMEL
Bízza ránk a megoldást!

Mi újat adhat Önnek a MAGAMADOMEL szolgáltatásom?

Egy olyan költséghatékony megoldást kínálok, ami képessé teszi Önt arra, hogy profi ingatlanosként adja el a saját indatlanát, a legrövidebb idő alatt a legmagasabb áron.

Hogyan érem ezt el?
Sokéves szakmai tapasztalatomat adom át Önnek, és rendelkezésére bocsátom mindazon eszközöket és csatornákat, amelyeket a mai ingatlanpiac használ. Közvetlen utat biztosítok a potenciális Vevőkhöz úgy, hogy Ön képviselheti a saját érdekeit. Vagyis Ön lehet a saját ingatlanosa.

Egy kicsit olyan ez, mint amikor a kereskedelemben részben, vagy egészben kihagyjuk a kis-, és vagy a nagykereskedőt. Így az áru gyorsabban jut el a végfelhasználóhoz, és több marad a termelő zsebében.

Profi szakmai múlttal a hátam mögött lehetővé teszem Önnek, hogy úgy adja el az ingatlanát, mintha mindig is ezt csinálta volna. Ha elakad, végig ott állok Ön mögött, ha szüksége van rá, fogom a kezét, vagy csak a háttérben vagyok, hogy legyen kire támaszkodnia, és ne érezze magát egyedül és kiszolgáltatottnak egy olyan folyamatban, amely akár egész életére hatással lehet. Mert lehet, hogy csak százezreket, de lehet, hogy akár milliókat is hozhat egy jó döntés. Csapatommal azon dolgozunk, hogy Ön a legjobbkor a legjobb helyen legyen, és a legjobb döntést hozhassa meg.

Mit teszünk?

  • Felkészítjük az eladásra váró ingatlant és a benne élőket az értékesítésre mind jogilag, mind érzelmileg.
  • Beszerzünk minden olyan dokumentumot, ami ahhoz kell, hogy a potenciális érdeklődő lássa a komolyságunkat, és érezze, hogy igen, ez kell neki, és nem holnap, hanem ma. Tehát Ön és az ingatlan is készen áll arra, hogy az üzlet megköttessék.
  • Profi képeket készítünk, ahol az otthona az igazi arcát mutatja.
  • Meghatározzuk az ingatlan eladási árát, és segítünk abban, hogy Ön reális célokat határozzon meg.
  • Elkészítjük az ingatlan leírását, alaprajzát, értékesítési és marketing tervét, és közösen meghatározzuk a hirdetési helyeket, és azt, hogy az eladásra mennyi idő áll rendelkezésre.
    A hirdetések indulása után Ön fogadja az érdeklődő hívásokat. Hangsúlyozom, az ÉRDEKLŐDŐ hívásokat. Nem ingatlanközvetítőkét.

Természetesen lehetősége lesz közvetítő bevonására is. De csak akkor, ha Ön ezt akarja. Hogyan lehetséges ez? Erre is van magoldásunk.
Az ingatlan mutatását is Ön végzi. Ön tárgyal az árról a Vevőkkel. De mi ott leszünk, és segítünk, ha szükséges. Nem engedjük el a kezét addig, amíg a sikeres üzlet létre nem jött.
Ezt vállaljuk, a legnagyobb odaadással és szakértelemmel. Mi segítünk, de Ön dönt.

Vállaljuk a teljeskörű profi háttér biztosítását, egy felkészült csapat szakmai és emberi segítségét. Nincs értékesítés utáni jutalék, nincs rejtett költség.

Természetesen választhatja azt is, hogy erre Önnek nincs ideje, nem tudja vagy nem szeretné képviselni magát. Nem probléma, azt is meg tudjuk beszélni. Rendelkezésére állunk akkor is, ha Ön a háttérben kíván maradni.

A lényeg, hogy mielőtt bármit bárkivel aláír, és mielőtt piacra vinné az egyik legnagyobb értékét, szánjon Rám egy órát, hogy FÜGGETLENÜL, Korrekt módon, Őszintén tájékoztassam a lehetőségeiről, amelyek az Ön és családja érdekét szolgálják.

A többit személyesen, kötetlenül, minden kötelezettségtől mentesen beszéljük meg, egy előre egyeztetett időpontban. Akkor jelentkezzen, ha valóban az eladás a cél. Én nem akarhatok jobban semmit, mint Ön. Az Ön célja pedig nem lehet más, mint kimondani: MAGAM ADOM EL!

Ha úgy érzi, hogy szívesen meghallgatna, illetve dolgozna velem együtt, kérem, küldje el az alábbi adatokat, hogy felkereshessem:

Kapcsolatfelvétel

Bízza a feladatot szakértőkre!

Steitz Péternek hívnak. Közel 25 évet töltöttem eddig az értékesítésben. Dolgoztam a turizmusban és pénzügyi területen, 12 éve pedig az ingatlanok világában tevékenykedem. Tagja voltam nagy hálózatoknak, vezettem irodákat, vállalkozásokat és csapatokat. Megtapasztaltam, hogy egy hálózat részeként sokszor nem az ügyfél elképzelése az elsődleges szempont, hanem a számok, amelyek alapján az ingatlan tanácsadó teljesítményét értékelik. A számokat pedig hozni kell, mégpedig a megadott határidőn belül, így sok esetben megköttetnek üzletek, amelyeknél az ügyfél érdekei sérülnek. Ezek nagyon hasznos tapasztalatok voltak számomra, mivel ennek köszönhetően találtam rá a saját utamra.

Rájöttem, hogy akkor érzem igazán jól magamat a bőrömben, ha a megbízó fejével gondolkozhatok, ha a helyébe képzelhetem magam, ha az ő érdekeit képviselhetem. Független tanácsadóként láthatom a hozzám fordulók álmait megvalósulni, amely óriási élmény számomra. Számtalan vidéki és külföldi ügyfélnek voltam, illetve vagyok a szeme és a füle: támogatom őket, hogy minél hatékonyabban tudjanak ingatlant vásárolni vagy eladni, bérelni vagy bérbe adni, megtalálni azt, amit keresnek.

Bár vannak az ingaltanügyleteknek rokon vonásai, valójában minden eset más és más, ahogyan az abban érintett emberek és igényeik is különbözőek. Célom, hogy minden ügyfelem egyéni, személyre szabott figyelemben részesüljön, és hogy az általa megfogalmazott célt a lehető legkönnyebben érje el támogatásommal. Mindezt teszem úgy, mintha egy családtagomnak vagy barátomnak segítenék. Ettől lesz a szolgáltatásom más, mint a piacon található ingatlanos tanácsadás többsége.

Önnek miben segíthetek?

BLOG

The Home Office – ahol otthon lehetsz

Szívbéli vágyam valósul meg a közösségi iroda létrehozásával. Olyan helyet álmodtam meg, ahol az ember van a középpontban, ahol úgy dolgozhat, mintha otthon lenne, és ahol esténként olyan jóakaratú emberek gyűlnek össze, akik szeretik magukat…   >>

Ingatlanban otthon

Ingatlanos. Általában ezt mondják ránk hétköznapi szóhasználattal. Jobb esetben nincs mögötte negatív megítélés, rosszabb esetben az ingatlanost olyannak gondolják, akivel jobb óvatosnak lenni, mert vagy mindenáron ő akarja eladni az ingatlanunkat, vagy azt akarja, hogy…   >>

KAPCSOLAT

STP INVEST Kft.
1088 Budapest, Bródy Sándor u. 27.

+36 30 9505 375
iroda@ingatlanban-otthon.hu