TÁRSASHÁZAK KEZELÉSE
Bízza ránk a problémát!

Társasház kezelés új alapokon

Ha Ön lenne a közös képviselő, min változtatna?

Szeretné, ha valaki úgy képviselné a lakóközösséget, mintha az a sajátja lenne?

Olyan emberre bízná a társasház ügyeit, aki otthon van mind az ingatlanok világában, mind az emberi kapcsolatok területén, és megoldja a legkényesebb helyzeteket is?

Jól jönne valaki, aki szakmailag maximálisan felkészült, aki rendbe teszi a ház pénzügyeit, működési rendszerét, könyvelését, nyilvántartását, üzemeltetését, és aki bármikor elérhető és rendelkezésre áll, amikor csak szükség van rá?

Ismeri Ön a Jó Gazda fogalmát? Tudja, hogy ez a minőség behozható a társasházkezelésbe is? A mi cégünk pontosan ezt kínálja Önnek és lakótársainak. A Jó Gazda gondosságával és figyelmével végezzük tevékenységünket, hogy a társasház minden lakója elégedett legyen, és nyugodtan aludjon, mert van, aki vigyázza ügyeiket.

Ha épp közös képviselőt keres, ha vannak rossz tapasztalatai, és váltana, ha érdekli egy jobb lehetőség az eddig ismerteknél, keressen meg bennünket!

Kapcsolatfelvétel

Bízza társasháza kezelését szakértőkre!

Steitz Péternek hívnak. Közel 25 évet töltöttem eddig az értékesítésben. Dolgoztam a turizmusban és pénzügyi területen, 12 éve pedig az ingatlanok világában tevékenykedem. Tagja voltam nagy hálózatoknak, vezettem irodákat, vállalkozásokat és csapatokat. Megtapasztaltam, hogy egy hálózat részeként sokszor nem az ügyfél elképzelése az elsődleges szempont, hanem a számok, amelyek alapján az ingatlan tanácsadó teljesítményét értékelik. A számokat pedig hozni kell, mégpedig a megadott határidőn belül, így sok esetben megköttetnek üzletek, amelyeknél az ügyfél érdekei sérülnek. Ezek nagyon hasznos tapasztalatok voltak számomra, mivel ennek köszönhetően találtam rá a saját utamra.

Rájöttem, hogy akkor érzem igazán jól magamat a bőrömben, ha a megbízó fejével gondolkozhatok, ha a helyébe képzelhetem magam, ha az ő érdekeit képviselhetem. Független tanácsadóként láthatom a hozzám fordulók álmait megvalósulni, amely óriási élmény számomra. Számtalan vidéki és külföldi ügyfélnek voltam, illetve vagyok a szeme és a füle: támogatom őket, hogy minél hatékonyabban tudjanak ingatlant vásárolni vagy eladni, bérelni vagy bérbe adni, megtalálni azt, amit keresnek.

Bár vannak az ingaltanügyleteknek rokon vonásai, valójában minden eset más és más, ahogyan az abban érintett emberek és igényeik is különbözőek. Célom, hogy minden ügyfelem egyéni, személyre szabott figyelemben részesüljön, és hogy az általa megfogalmazott célt a lehető legkönnyebben érje el támogatásommal. Mindezt teszem úgy, mintha egy családtagomnak vagy barátomnak segítenék. Ettől lesz a szolgáltatásom más, mint a piacon található ingatlanos tanácsadás többsége.

Önnek miben segíthetek?

BLOG

The Home Office – ahol otthon lehetsz

Szívbéli vágyam valósul meg a közösségi iroda létrehozásával. Olyan helyet álmodtam meg, ahol az ember van a középpontban, ahol úgy dolgozhat, mintha otthon lenne, és ahol esténként olyan jóakaratú emberek gyűlnek össze, akik szeretik magukat…   >>

Ingatlanban otthon

Ingatlanos. Általában ezt mondják ránk hétköznapi szóhasználattal. Jobb esetben nincs mögötte negatív megítélés, rosszabb esetben az ingatlanost olyannak gondolják, akivel jobb óvatosnak lenni, mert vagy mindenáron ő akarja eladni az ingatlanunkat, vagy azt akarja, hogy…   >>

KAPCSOLAT

STP INVEST Kft.
1088 Budapest, Bródy Sándor u. 27.

+36 30 9505 375
iroda@ingatlanban-otthon.hu