Szívbéli vágyam valósul meg a közösségi iroda létrehozásával. Olyan helyet álmodtam meg, ahol az ember van a középpontban, ahol úgy dolgozhat, mintha otthon lenne, és ahol esténként olyan jóakaratú emberek gyűlnek össze, akik szeretik magukat adni jó ügyekhez.

A munka számomra nem pusztán megélhetési forrás, hanem elsősorban – és egyre inkább önkifejezési forma, olyan terület, ahol kiteljesedhetek, megvalósíthatom elképzeléseimet, terveimet, és amin keresztül egy kicsit élhetőbbé, jobbá tehetem a velem kapcsolatba kerülők életét. Sok éven át gyűjtöttem tapasztalataimat, fejlődtem és tanultam, míg elérkeztem egy olyan életszakaszba, amikor már mindezt kamatoztatni tudom – magam és mások javára. Megtapasztaltam, hogy a minőségi emberi kapcsolatok életünk legnagyobb ajándékai, és hogy azokért bizony tenni kell. Gondolok itt nemcsak családtagjainkra, de barátainkra, munkatársainkra és helyi közösségeinkre is.

Ifjabb koromban már laktam huzamosabb ideig a Palotenegyedben, néhány éve itt is dolgozom, és ma már elmondhatom, hogy itt érzem otthon magam. A helyi közösség befogadott, sok ember ismerősként köszönt az utcán, és nagyszerű együttműködések épülnek. Ezért, amikor saját iroda megnyitásán gondolkodtam, egyértelmű volt számomra, hogy azt itt, a Palotanegyedben tegyem. Idén tavasszal a Bródy Sándor utcában meg is találtam a megfelelő helyiséget, és örömmel fogtam bele a felújításába; élveztem, hogy a saját elképzeléseim testet öltenek. Azt hiszem, egy férfinak szüksége van arra, hogy valamit a két kezével építesen fel, hozzon létre; ilyen férfimunka volt számomra ez a felújítás, és ezzel kicsit magamat is beletehettem a helybe. Jó érzés volt megtapasztalni a környékbeliek érdeklődését, jóindulatát, és amikor utolsó lépésként a cégér is felkerült az üzlet frontjára, örömmel üdvözölték a közösségi iroda megszületését, amely reményeim szerint sok új lehetőséget hoz a környék életébe.

Mint független tanácsadó az ingatlanok világában vagyok otthon, immár tizenkét éve a munkám része, hogy mások otthonra találását segítem, és ebbe a körbe tökéletesen belepasszol a mostani új irány, a közösségteremtő iroda megnyitása. Helyet teremtettem sokféle tevékenység számára, egy kis bázist sok apró és nagy terv megvalósítására, de legfőképp sok jó ember minőségi találkozására.

Ha betérsz a Home Office-ba, Veled is szívesen találkozunk. Bár sok közösségi iroda van a városban, olyan már kevesebb, ahol akár 1-2 órára is bérelhetsz munkahelyet. Azon túl, hogy kellemesen dolgozhatsz egy nappali méretű, barátságos helyen, irodai háttérrel otthoni környezetben, megkínálunk kávéval, teával, hűtött vízzel, a free wifi mellé adunk jó szót, és akkor is szorítunk neked egy kényelmes helyet a kanapén, ha csak azért térsz be, hogy a telefonodat feltöltsd, vagy te merültél le egy kicsit, és jól esne megpihenni. Foglalj helyet nálunk, és érezd magad otthon!