Welcome – Üdvözlet minden olvasónak!

Köszönöm, hogy ellátogattál az “ingatlanban otthon” ingatlanpiaci blogra!

25 éves értékesítési múltamból az elmúlt 12 évet az ingatlanok világában töltöttem. Azért indítottam el ezt a blogot, mert az évek során azt tapasztaltam, hogy az emberek, kevés vagy nagyon minimális háttér információ birtokában hoznak meg olyan fontos, anyagilag nagy fajsúlyú döntéseket, mint amilyen egy lakás vagy egyéb ingatlan megvásárlása vagy eladása.

Ezen a blogon szeretném bemutatni a fő témákat, kérdéseket, buktatókat, amelyekkel egy ingatlan megvétele vagy eladása során találkozhatunk, illetve terveim szerint az ingatlanpiaci trendekről és az ingatlanpiacot érintő kisebb-nagyobb változásokról is írok majd.

Lesznek esettanulmányok, hogy mire kell figyelni egy ingatlan vásárlás során, legyen szó akár új, akár használ saját otthonról, befektetésre szánt ingatlanról. Fontos témát szánok az eladásra is, hiszen az se mindegy, hogy hogyan kerül ki az eladásra szánt ingatlanunk a piacra.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy független tanácsadóként tevékenykedem, tehát nem tartozom egyik ingatlan közvetítő lánchoz sem. Az itt leírt gondolatok a saját tapasztalataimból adódnak, ezeket osztom meg.

Hiszem, hogy hasznos információkkal szolgálhatok.

A független ingatlanpiaci tanácsadásról és rólam bővebben az oldalon olvashattok, ha pedig egy konkrét ingatlanügylettel kapcsolatban szeretnétek felvenni velem a kapcsolatot, akkor azt az alábbi elérhetőségeken tehetitek meg.

Keressetek Bizalommal!

Üdvözlettel:


Steitz Péter
független ingatlanpiaci tanácsadó
+36 30 950 5375